"Two roads diverged in a wood, and I, I took the one less traveled by, And that has made all the difference" - Robert Frost

August 13, 2011

first fast-breaking with 12 science 1. nice :)

today, i mean, last night on August 12, my class held a fast-breaking. yeah, my new class :)
I'm so excited though they are my new classmate heheheh, maybe because we're crazy :"> /slapped

okay okay, so the BuBer was held in Oyek's house. first Norem and some friends waited at school for those who don't know Oyek's house. the other went straight to Oyek's. unfortunately I was late uurgh -.-i got there when everybody has broken their fasting hahaha. after drinking a cup of tea and wait for the boys, we entered Oyek's house.

first thought coming into our mind: Oyek's house is soooooo big -_- well, we looked from outside, yeah, it's big but when we entered his living room, wow, we're speechless -__----- #lebay it's so big that we could even lie there on the floor without feeling narrow :)) the girls said that we have to pray Maghrib first or we'd lose the time. so we went upstairs.

wudlu, then prepare for sholat, but then the boys ruined the girls -_- wtf we have to take wudlu again huuuuhhhh.
emm, just adding a note, while the girls took wudlu, Octy and I were pretending like we've been on the old electronic cinemas, like the ones on TPI or Indosiar =)) you know, emmmh, in Indonesian yah, I kinda bingung explainnya nihhhh
jadi aku sama Octy itu niru sinetron2 lama gitu, kaya yang di TPI, kan setting rumahnya Oyek udah mirip banget tuh, classic classic gimana gitu kaan :)) nah trus si Octy jadi juragannya, aku jadi Minah-nya, then she said "Minah, itu lantai bawah masih kotor itu, bersihkan!!" sumpah yoooo ini kuonyol pool =)) -____- sayangnya yang mbaca blog ini ga bakal mudeng deh kecuali 12ipa1 sendiri :p
trus kita bikin kaya film2 yang di Indosiar gitu, yang low budget and low visual effect :)) yang ada siluman ularnya ngahahahahaha dan yang kaya Angling Dharma atau Misteri Gunung Merapi ituloooh =)) sumpah konyuooooo hahahaha can't stop laughing til now guyyss

thennnn after we prayed Maghrib, we ate the boxed rice huahahaha it was yummy hmmm ayam bumbu rujak, telor ceplok, semacam lodeh dan sayur yang ada hati ayamnya gatau apaan hehe. yang baca ini pas puasa jangan mokel ya :pv then kita guyon2 gitu trus Isya' deh. nah pas sholat ini lho aku aslinya rada ga sreg gimana gitu gara-gara anak-anak guyon tok huaduuuuh masak pas sholat ngguyuu, diliat yang nonmuslim ga malu ta rek -_- sampek ngulang ngulang lagi hahahahhhha.

sebenernya masih banyak lagi yang mau diceritain cuma gatau mulai darimana dan selesai dimana.

yah, pokoknya seru wes, apalagi waktu mau pulang si Jering (atau Jarink) bilang gini
"Dijaga rek kekompakane ipa satu!"

well, i hope :)

salam HUP HYAA!!

No comments:

Post a Comment