"Two roads diverged in a wood, and I, I took the one less traveled by, And that has made all the difference" - Robert Frost

October 3, 2011

alhamdulillah, 17 :)

mwehehehehehe maaf banget aku bau nge-posting ini. much things to do, back then. Désolé..

nah, last September I had my birthday. uh wooow it's not just another birthday, it's my 17th birthday yihaaa!! hahahaha am goin crazy.
lemme start.


oke tahun ini aku sudah berumur tujuh belas, yang berarti udah dapet KTP, kebebasan dan bla bla bla
bohong kalo aku bilang ga seneng. tapi.... ya... yaapa gitu. kerasanya biasa aja. tapi ya emang kerasa banget kalo tahun ini I have to make something happen. not just blabbering about it, but doing it. hmm


yah, cukup seneng juga sih banyak banget yang ngucapin, walopun ga banyak2 banget (eh tapi yo tetep seneng laaah). bbm, ym, sms, ngucapin langsung dan wall (yang terakhir ini dikit banget wkwk) uh waw. so special. sengaja tanggal lahir ga aku ekspos di fb biar ketahuan siapa yang inget ultahku :3 #plakk. bahkan sampek dijadiin status bbm juga :D


okelah.. I just wanna say thankyou for those wishes you all have given to me. means a looooooot. I captured your chats and conversations, too. just to be remembered by me hwekekekek.




wish I can be better and better, wish I can be moooore grateful, wish I'll have moooore friends and networkings, wish I'll always be healthy, wish I can make my mom and dad proud someday.


amin..

No comments:

Post a Comment